0
Evropske lige

Vidal: Svako bi voleo da igra u Mančester junajtedu…

Objavljeno: 13.07.14 u 17:07

As Juventusa Arturo Vidal neće žuriti sa izborom novog kluba, ali takođe ističe da je svakom igraču san i čast da igra u Mančester junajtedu.

Bezmalo dve godine Čileanac se spominje kao pojačanje za vezni red ‘Crvenih đavola’, a želi ga i novi trener Luj van Gal. ‘Stara dama’, sa kojom je Čileanac osvojio tri uzastopne titule, želi da ga zadrži, ali izgleda da Vidala mami Old Traford.

Arturo-Vidal-Chelsea-Juventus-Champions-Leagu_2830914

„Naravno, čuo sam šta se priča i piše na temu mog prelaska u Mančester junajted, ali još nisam razgovarao nisakim na tu temu. Uživam u odmoru, a kada se budem vratio u Italiju znaću kako će se stvari dalje odvijati. Miran sam, ali, opet, svako bi voleo da nastupa za jedan od najvećih klubova“.

Vezista jetrenutno na odmoru, jer je njegova selekcija zaustavljena od domaćina u osmini finala, posle lošijeg izvođenja jedanesteraca.

U Juventus je stigao 2011. godine iz Bajera iz Leverkuzena, dok je karijeru počeo u matičnom Kolo Kolu. Za torinski tim odigrao je 149 utakmica i postigao 45 golova.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter