0
Košarka

„Orlići“ maksimalni na Kritu

Objavljeno: 13.07.14 u 18:06

Mlada košarkaška reprezentacija Srbije, igrači do 20 godina, obezbedila je prvu poziciju u grupi B na Evropskom prvenstvu, pošto je posle produžetka savladala Nemačku – 76:68. ‘Orlići’ su tako zabeležili i četvrtu pobedu na Kritu i i u drugu fazu takmičenja prenose maksimalnih četiri boda.

kss

Naša selekcija je imala kontrolu nad mečom do posednje deonice, kada je usledio pad. Uporni Nemci su to iskoristili i izborili produžetak. Srbi su bili sigurni (13:5) i upisali novi trijumf.

Utakmica je obeležio Jovan Novak, koji je briljirao sa 32 poena , dok je Nikola Janković upisao 12 poena i devet skokova. U protivničkom sastavu najbolji je bio Maksimilijan Ugrai sa 16 poena, a Malik Miler je dodao pet poena manje.

Naša selekcija u drugu fazu prenosi maksimalna četiri boda, gde će u konkurenciji Litvanije, Slovenije, domaćina Grčke, Španije i Velike Britanije tražiti prolaz u polufinale. Naredni meč ‘Orlići’ igraju u ponedeljak od 19 i 15 protiv domaćina.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter