1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

„Milijaš je pravi kapiten, Jović konkuriše za prvi tim“

Objavljeno: 13.07.14 u 18:51

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović zadovoljan je kako su za sada odvijaju stvari, pripremama, ali i ponašanjem i radom igrača.

Milijaš je pokazao i pokazuje na svakom treningu da je pravi vođa i kapiten ove ekipe. Što se mlađih tiče, moram da istaknem Jovića, Ristića, Grujića, Stojanovića, Jovanovića. Ima ih i još, to su sve mladi igrači, ali mali Luka je na mene u ovom trenutku, uz Ristića, ostavio najveći utisak. On konkuriše za prvi tim“, kazao je Lalatović za zvanićni sajt kluba.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Jović je ostavio najjači utisak.

“Jeste da on ima 16 godina, ali meni nisu bitne godine. Ako nastavi ovako da radi, dokazaće da je pravi biser Crvene zvezde i Zvezda je u njemu dobila jednog sjajnog mladog talentovanog igrača koji će biti budućnost kluba. Ako nastavi ovako da radi, doneće jednog dana veliki profit našem klubu“, dodao je trener Zvezde.

Neophodno je dovesti još nekoliko pojačanja.

“Zadovoljan sam i igračima koje imam zbog načina rada, ali ako želimo da se nadamo tituli i ako želimo da izađemo u Evropu, moramo dovesti još četiri ili pet pojačanja. Naravno da bih voleo da to budu Žigić i Luković, ali pošto znam da je to nemoguće, okrenuo sam se onome što sam rekao i kad sam dolazio – Crvena zvezda, da bi stala na svoje noge, mora da forsira mlađe igrače, i sva pojačanja koja sam tražio imaju između 19 i 21 godine. Oni će doneti kvalitet Crvenoj zvezdi, i ono što je najbitnije, sa tim igračima možemo da osvojimo titulu. A i ako je ne daj Bože ne osvojimo, izaći ćemo sigurno u Evropu, a ti igrači će za dve godine vredeti toliko da smanjimo Zvezdin dug barem za trećinu“.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

1 Komentara

  1. Ristic i Luka,buducnost zvezde.. I zasto novine uvek stavljaju Luku u prvi plan,kad Lalat kaze Luka,uz Ristica.. Sto znaci Ristic pre Luke 🙂

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter