0
Košarka

Lebron Džejms potpisao s Kavsima na svega dve sezone

Objavljeno: 13.07.14 u 12:04

Superstar NBA lige, Lebron Džejms, nedavno je poručio da će naredne sezone igrati u ekipi Klivlend Kavalirsa i time je šokirao kompletnu košarkašku javnost koja je, čini se, ipak verovala da će ostati veran Majamiju.

lebron

Ono što se do danas nije znalo jeste: koliki je ugovor koji je potpisao popularni „Kralj“ Džejms. Uprkos činjenici da mu je od čelnika „Vreline“ tražio maksimalni, petogodišnji ugovor koji bi mu doneo sumu od oko 130 miliona dolara, ovaj igrač se zadovoljio samo dvogodišnjim dilom s Kavsima.

Kako se saznalo, Lebron će za dvogodišnju vernost Klivlendu zaraditi sumu od 42,1 miliona dolara. Međutim, to nužno ne znači da će ovaj igrač ponovo šokirati svet i po drugi put napustiti Ohajo.

Kako se saznaje, Džejms planira da, po isteku prve godine ovog, obnovi ugovor i svoj potpis stavi na maksimalni petogodišnji ugovor sa Klivlendom.

hotsport.rs 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter