0
Domaći fudbal

Gavrić: Lalatović je „kriv“ što sam došao u Zvezdu

Objavljeno: 13.07.14 u 23:20

Nenad Gavrić je pojačao Crvenu zvezdu ovog leta, a šef stručnog štaba Nenad Lalatović koristi ga na poziciji levog spoljnjeg igrača.

gavric
FOTO: www.crvenazvezdafk.com

Upravo Zvezdin trener najbolje poznaje Gavrića, sa kojim je sarađivao šest meseci u Napretku.

„Šef Lalatović je „kriv“ što sam došao ovde. Bio je sa mnom u Kruševcu pola godine i upoznat je sa mojim kvalitetima. Na meni je da radim, da pokažem armiji Zvezdinih navijača da vredim i da mogu, uz pomoć saigrača, mnogo da donesem Zvezdi“, rekao je Gavrić.

On ističe da je pored pobede, bitna i činjenica da niko nema zdravstvenih problema.

„Najbitnije je da smo pobedili u ovoj utakmici, da smo dali dosta golova i da se niko nije povredio. Završili smo ovu fazu priprema ovde u Sloveniji, i sada počinjemo pripreme za Belgiju. Ekipe Genka i Mehelena igraju jaku ligu, i trudićemo se da protiv njih odigramo maksimalno angažovano i nadam se najboljem rezultatu“, istakao je Gavrić.

Da pripreme Crvene zvezde proteknu u najboljem redu, potrudili su se i ljudi iz Termi Čatež, kojima se Gavrić zahvalio.

„Hteo bih da pohvalim sve ljude u Sloveniji zbog načina na koji su uradili ovaj kompleks. Mislim da ovako treba da se radi svuda, mogli bismo čak i mi malo da se ugledamo na njih“, zaključio je Gavrić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter