0
Evrokup

Dragan Labović u Asesoftu

Objavljeno: 13.07.14 u 11:21

Srpski košarkaš Dragan Labović potpisao je jednogodišnji ugovor sa prvakom Rumunije, ekipom Asesofta.

dragan-labovic

Labović će tako u narednoj sezoni igrati u veoma ambicioznoj ekipi koja će pored borbe za odbranu titule prvaka Rumunije imati i brojna evropska iskušenja u drugom po snazi takmičenju na Starom kontinentu, Evrokupu.

„Zadovoljan sam izborom kluba, Asesoft je prvak Rumunije i naredne sezone igraćemo u Evropi, u Evrokupu. Glavni cilj za sledeću godinu je svakako odbrana nacionalne titule, kao i prolaz prve grupne faze Evrokupa, za početak“, rekao je Labović.

Krilni košarkaš je prošle sezone nastupao za poljski Košalin, tursku Alijagu i libanski Al Rijad. Labović je u Košalinu bio najbolji pojedinac tima sa 12.1 poenom i 4.3 skoka po utakmici, dok je u turskoj te proseke povećao na 15.7 poena i 6.7 skokova uz izvanredan procenat šuta za dva poena od 52.5 posto.

Labović je sa velikim uspehom nastupa za reprezentativne selekcije Srbije, osvojivši kadetsko prvenstvo Evrope 2003, juniorsko 2005, kada je bio MVP šampionata kao i prvenstvo Evrope za igrače mlađe od 20 godina 2006. Za seniorsku reprezentaciju nastupao je na Evrobasketu 2007.

hotsport.rs 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter