0
Fudbal

Bekam: Argentina pobeđuje Nemce u finalu sa 3:1

Objavljeno: 13.07.14 u 10:15

Fudbalski superstar Dejvid Bekam smatra da će Argentina uspeti da se domogne titule na Svetskom prvenstvu u Brazilu i da će rezultatom 3:1 savladati Nemce u predstojećem finalnom meču.

dejvid-bekam-hm

„Smatram da smo videli jedno spektakularno prvenstvo, a dva velike reprezentacije će se sastati u finalu. I mada nemaju neke prave mega-zvezde, Nemačka poseduje fantastičan kolektiv, u kome svi fudbaleri daju doprinos i izgledaju fascinantno. Igrali su neverovatan fudbal na ovom Mundijalu. Argentina, takođe, poseduje kvalitetan tim. Ali, „Gaučosi“ imaju i Mesija, koji je retko kvalitetan fudbaler i koga jedva čekam da gledam. Zato navijam za Argentinu da pobedi sa 3:1″, kazao je Bekam.

On je kao jednu od najvećih zvezda Mundijala u Brazilu istakao Kolumbijca Džejmsa Rodrigeza.

„Poručio bih Rodrigezu da samo nastavi da uživa u igri i da ne obraća pažnju na sve ono što ga neminovno prati na ovom prvenstvu. On ima sve karakteristike jedne prave i velike zvezde i pred njim je sasvim izvesno blistava budućnost„, rekao je Bekam.

hotsport.rs 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter