0
Domaći fudbal

Zvezda u Koreji traži plejmekera?

Objavljeno: 12.07.14 u 12:05

Odlaskom Miloša Ninkovića, Crvena zvezda je ostala bez plejmekera, a potencijalna zamena za Nineta je takođe osvedočeni Zvezdaš Miloš Bosančić.

bosancic-milos
Igrač koji je ponikao u Partizanu više puta je povezivan sa šampionom Srbije, ali od transfera do sada nije bilo ništa. Ipak, ovoga puta situacija je nešto drugačija, pošto sadašnjem veznom fudbaleru Gjeongama ističe ugovor na zimu, što znači da bi Crvena zvezda za relativno malo obeštećenje mogla da dovede odličnog kretivnog igrača koji se u Srbiji proslavio igrajući za OFK Beograd i Čukarički.

Miloš Bosančić je karijeru počeo u Partizanu za koji je odigrao 19 utakmica, kasnije je bio na pozajmicama u Boavisti i OFK Beogradu. Najveći trag u srpskom fudbalu je ostavio igrajući za Čukarički, kada je bio član i mlade reprezentacije Srbije. Sa Banovog Brda se otisnuo u Liberec, gde je na 71 utakmici postigao 13 golova. Od 2013. godine je član Gjeongnama za koji je odigrao 31 utakmicu i postigao devet golova.

hotsport.rs – D. N. 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter