0
Ostali sportovi

Samo jedno finale za srpske veslače u Lucernu

Objavljeno: 12.07.14 u 20:29

Srpski dvojac bez kormilara Dušan Bogičević i Veselin Savić plasirao se danas u finale Svetskog kupa u Lucernu.

veslanje-dvojac

Evropski prvaci iz Beograda osvojili su treće mesto u vremenu 6:30,33 minuta pa će uz Novi Zeland (6:24,42) i Južnoafričku Republiku (6:27,24) u nedelju veslati za medalju.

Dvojac bez kormilara Nenad Beđik/Miloš Vasić, dubl skul Marko Marjanović/Aleksandar Filipović i Ivana Filipović u ženskom skifu veslaće u B finalu.

Miloš Stanojević je trijumfovao u B finalu skifa za lake veslače u vremenu 7:12,41 minuta i takmičenje u Lucernu završio na sedmom mestu.

Trka D finala ženskog skifa u kojem je trebalo da vesla Iva Obradović nije održana.

„Dvojci i dubl skul su izveslali dobre trke u subotu. Dvojac bez kormilara Bogičević, Savić stigao je do finala i mislim da u nedelju ima šansu da se bore za medalju. Vasić i Beđik su u istoj trci bili na visini zadatka. U neizvesnom finišu ostali su bez „vize“ za finale, a isto važi i za Marjanovića i Filipovića u dubl sklulu“ – rekao je član selektorske komisije Veslačkog saveza Srbije Nebojša Ilić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter