0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Planić za HotSport: Niko me nije zvao iz Zvezde, fokusiran sam na OFK Beograd (VIDEO)

Objavljeno: 12.07.14 u 15:50

Fudbaler OFK Beograda Bogdan Planić jedan je od najbolje ocenjenih defanzivnih fudbalera Jelen Superlige prošle sezone, što je na njega skrenulo pažnju naših najvećih klubova, pre svega Crvene zvezda, kao i onih inostranih. Ipak, stameni štoper „romantičara“ ne razmišlja o odlasku sa Karaburme i kako kaže sa Marakane ga još niko nije zvao.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

 Imao si veoma dobru godinu iza sebe, iako OFK Beograd nije blistao u prolećnom delu sezone?

„Individualno sam dosta napredovao, ali nažalost klub nije imao dobru sezonu što je najvažnije. Mladost i neiskustvo su učinili svoje. Nije bio problem u kvalitetu, jer su danas moji saigrači veoma traženi na tržištu. Jednostavno nam je falilo iskustva. Što se mene lično tiče, tu mislim da ima još prostora za napredak. Fokusrian sam na rad i želim da nadomsetim neke nedostatke, uvek težim tome da budem bolji“, istakao je na početku razgovora za HotSport štoper OFK Beograda Bogdan Planić.

 Sa tvojom konstatacijom se ne slažu u upravi Crvene zvezde. Priča se da si prvi pik Zvezdana Terzića u zadnjoj liniji šampiona Srbije?

„Ne znam mnogo o interesovanju Crvene zvezde. Niko me sa Marakane još nije zvao. Brigu o mojoj karijeri vodi menadžer Rade Ćaldović, tako da sve poslove oko mogućih transfera u Zvezdu ili inostranstvo prepuštam njemu i upravi OFK Beograda. Ne razmišljam puno o odlasku, sa „romantičarima“ imam ugovor na još dve godine i želim maksimalno da se posvetim plavo-belom dresu“, jasan je Planić.

 Trenutno se OFK Beograd nalazi na Zlatiboru. Kako teku pripreme za novu sezonu?

„Pripreme teku odlično. Za kratko vreme smo uspeli da uradimo dosta toga. Odigrali smo jedan prijateljski meč i savladali rumunski Čelalul. Danas igramo protiv Čelika i nadam se novom trijumfu. Najvažnije je da nas zaobiđu povrede i sve ostalo će doći samo“, istakao je štoper OFK Beograd.

 Šta očekuješ u sledećoj sezoni, koliki su dometi „romantičara“?

„Imamo mlad i perspektivan tim i biće potrebno vremena da se sve kockice slože. Ipak, ubeđen sam da nam se onako loša sezona kao prethodna ne može ponoviti. Verujem da će OFK Beograd ponovo biti u vrhu srpskog fudbala“, rekao je Planić za naš portal.

 Nismo mogli, a da ne iskoristimo priliku da mladog defanzivca pitamo ko će pobediti u sutrašnjem velikom finalu Svetskog prvenstva?

„Nažalost, moji favoriti su svi ispali. Sutra ću navijati za Argentinu, ali bih malu prednost dao Nemačkoj“, istakao je na kraju razgovora za HotSport Bogdan Planić.

hotsport.rs – D. N. 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter