0
Košarka

Lejkersi potpisali Nika Janga i Džordana Hila, Gasol odbio 20 miliona

Objavljeno: 12.07.14 u 08:25

Uprava franšize Los Anđeles Lejkersa uspela je da pronađe zajednički jezik sa bekom šuterom Nikom Jangom koji je i prošle godine nosio dres ovog kluba, i obnovi ugovor sa ovim momkom.

Nik-Jang-Lejkers-lakersnation-com

Popularni Svegi Pi potpisao je ugovor na četvorogodišnji ugovor koji će mu doneti zaradu od 21,5 miliona dolara. Prošle sezone ovaj momak je zarađivao „minimalac“ od 1,2 miliona, pa je raskinuo ugovor kako bi dobio povišicu.

Kao i u prošlom, Nik Jang će i u ovom ugovoru u poslednjoj sezoni imati igračku opciju po kojoj će moći da bira hoće li da osatne s Lejkersima ili će sreću potražiti na tržištu slobodnih agenata.

U Stejpls Centru će ostati i centar Džordan Hil, koji je, poput Janga, uspeo da dogovori ostanak u zlatno-ljubičastom dresu. Ovaj momak je stavio „autogram“ na ugovor vredan 18 miliona u trajanju od dve godine.

Sa druge strane, iako je generalni menadžer Mič Kupčak insistirao na njegovom angažmanu, Pau Gasol je odlučio da odbije ponudu Lejkersa.

Naime, španski internacionalac zahvalio se na ponudi, budući da nije zadovoljan platom od 20 miliona za dve godine ugovora. Gasol je interesantan Majamiju, Oklahomi, Čikagu i Njujorku, a od nedavno se u trku za ovim momkom uključila i Atlanta.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter