1
Fudbal

Ziko: Skolari mora da podnese ostavku posle debakla od Nemačke

Objavljeno: 11.07.14 u 14:44

Legendardni fudbaler Brazila Ziko smatra da selektor Luis Felipe Skolari mora da podnese ostavku posle debakla protiv Nemačke u polufinalu Svetskog prvenstva.

 skolari

„Moramo da se zahvalimo Skolariju na svemu što je uradio. Brazilu je potreban trener sa novim idejama, koji bi forsirao igru kakvu smo oduvek imali. Skolari je stalno igrao u istom sastavu od Kupa Konfederacija i svi su znali njegovu taktiku unapred. Voleo bih da trener Sao Paula Maurisio Ramaljo dođe na mesto selektora“, rekao je Ziko.

On je istakao da je jedan od glavnih uzroka loših igara „selekaa“ to što veliki broj igrača nije imao potrebnu minutažu u svojim timovima.

„Ako pogledate startnu postavu Brazila možete da uočite da većina fudbalera prošle sezone nisu bili standardni. Nejmar, koji je najbolji naš igrač, često je bio na klupi Barselone, ali ni David Luiz i Oskar u Čelsiju. Fred, Marselo i Hulk nisu imali sjajnu sezonu“, zaključio je Ziko.

hotsport.rs/tanjug

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Najveće iznenađenje za mene je bilo postavljanje ovog čoveka za selektora Brazila, to je po mom mišljenju bio katastrofalan potez koji je i uzrok katastrofe protiv Nemačke. Bojim se da se i nama nešto slično ne dogodi, da bi čelnici održali pozicije i fotelje oni igraju igru oko selektora, i još plaćamo Penale kao npr. Antari koji je najbolji živi trener sa ovih prostora… Naravno da priželjkujem Stepija ta neku godinu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter