5
Analize

Vagner Lav u Partizanu – realnost ili pusti snovi? (ANKETA)

Objavljeno: 11.07.14 u 15:43

Nekadašnji reprezentativac Brazila Vagner Lav spominje se kao potencijalno pojačanje Partizana. 

vagner-lav

Kao je prenela većina domaćih medija, ovaj sjajni brazilski napadač ponuđen je crno-belima, iako mu ugovor sa kineskim Šandongom ističe tek za godinu i po dana, odnosno 31. decembra 2015. godine. 

Ipak, pre nego što damo sud o tome koliko je ovaj transfer moguć, otkrivamo da je prema podacima Transfermarketa, njegova najveća vrednost na tržištu svojevremeno išla i do 22 miliona evra. Njegova trenutna tržišna vrednost je 4,5 miliona evra, a zna se i da ima višemilionski ugovor sa kineskim klubom.

Ovaj 30-godišnji napadač rešetao je u svim svojim klubovima – Palmeirasu, Flamengu i u dva mandata u moskovskom CSKA, a u protekloj sezoni je na 23 utakmice za Šandong postigao 18 golova.

Zanimljivo, kinekski klub je pre samo godinu dana za ovog igrača izdvojio 12 miliona evra, koliko je za njegovo obeštećenje platio Moskovljanima.

Za reprezentaciju Brazila je u periodu od 2004. do 2007. godine odigrao 20 utakmica i postigao četiri pogotka. Ukupno u karijeri ima 413 nastupa i 219 postignutih golova za Palmeiras, Flamengo, CSKA i Šandong. 

Ukoliko je i pored svega gore navedenog, njegov transfer u Partizan – realan, Vagner Lav bi definitivino bio najveća transfer bomba u poslednjih nekoliko decenija u srpskom fudbalu.

Da li je Partizanu zaista lakše u Humskoj pred svojim navijačima?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

  1. pa kad smo doveli tagoea … sto ne bi i njega… sta ce u kini… partizan ako ode u ligu sampiona sigurno ce posel otici u neki bolji klub

    0
    0
    Odgovori
  2. Колико год желим да је ово истина и да стварно дође у Партизан, ово једноставно није реално
    Осим ако Ђура опет не опљачка неку компанију хаха

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter