0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Mrkela: Živković i Pantić u reprezentaciji, Milinković-Savić ne

Objavljeno: 11.07.14 u 09:00

Direktor mlađih kategorija reprezentacija Srbije Mitar Mrkle potvrdio je za Sport da će Partizan pustiti Andriju Živkovića i Danila Pantića da sa omladinskom selekcijom „orlova“ otputuju na EP u Mađarskoj krajem jula, dok Sergeja Milinkovića-Savića nije pustio Genk.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Dogovorili smo se sa Partizanom da se Živković i Pantić priključe četi Veljka Paunovića posle prve utakmice crno-belih u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv HB u Beogradu. Oni će sa nama biti tokom grupne faze takmičenja na Evropskom prvenstvu“, istakao je Mrkela i zahvalio se Partizanu.

Sa druge strane Genk nije želo da izađe u susret srpskim omladincima, te bivši vezni fudbaler Vojvodine Milinković-Savić neće braniti zlato osvojeno u Litvaniji.

„Odugovlačili su i držali su nas u neizvesnosti. Sada je jasno da na EP idemo bez veoma bitnog igrača. Od prvog poziva je bilo jasno da ga Belgijanci neće pustiti da ide sa nama“, rekao je Mrkela za Sport.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter