0
Domaći fudbal

Jovičić: Đurićevo hapšenje nema veze sa Partizanom (VIDEO)

Objavljeno: 11.07.14 u 17:14

Potpredsednik Partizana Mile Jovičić rekao je da novo hapšenje predsednika Dragana Đurića nije poremetilo funkcionisanje kluba.

U Humskoj 1 su svi koncentrisani na utakmicu sa Toršavnom u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

„Klub funkcioniše apsolutno normalno i konkretno, sve misli su usmerene ka prvom kvalifikacionom meču u Evropi i verujemo da ćemo uspešno započeti evropski put. Ova jutrošnja dogadjanja ni na koji način nisu povezana sa Partizanom“, istakao je Jovičić na vanrednoj konferenciji za medije u Humskoj.

Darko GruborGeneralni sekretar crno-belih Darko Grubor poručio je da su svi u klubu svesni da je u ovom trenutku najvažniji dobar start ekipe u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Đurić, koji je Vlasnik „Zekstre“ i predsednik UO Veterinarskog zavoda, kao i vlasnik i direktor DOO „Akter“ Tihomir Trišić i vlasnik DOO „Staša“ Milan Divljak uhapšeni su danas zbog sumnje da su malverzacijama prilikom prodaje djubriva oštetili pančevačku „Azotaru“ za 7,5 miliona evra.

Prethodno, u januaru ove godine Đurić je pritvoren pod sumnjom da je od 2006. do 2010. godine zloupotrebom položaja odgovornog lica omogućio konzorcijumu „Zekstra-Bankop“ pribavljanje imovinske koristi veće od 200 miliona dinara.

Iz pritvora je pušten 23. januara jer je Specijalnom sudu dostavljen dokaz da je položio jemstvo od dva miliona evra.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter