0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Luković: U konstatnom sam kontaktu sa Zvezdom

Objavljeno: 10.07.14 u 10:52

Nova garnitura u upravi Crvene zvezde i dalje nije odustala od angažmana reprezentativca Srbije, Aleksandra Lukovića. Ovaj defanzivac ističe da je na konstatnoj vezi sa čelnicima tima s Marakane.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Da bi 32-godišnji fudbaler sa iskustvom igranja u nacionalnom dresu Srbije podigao kvalitet u Ljutice Bogdana jasno je i pticama na grani. Upravo zbog toga šef struke crveno-belih Lalatović sanja o dolasku ovog igrača u njegov orkestar:

„Sa Lukovićem bi ovaj tim dobio na kvalitetu i sigurnosti. Znam koliko je bitno da je igrač iskusan i da može da podnese pritisak jer ovde mora uvek da se juri prvo mesto. Ipak, videćemo koliko je ova moja ekstra želja realna u situaciji u kojoj se Crvena zvezda nalazi“, rekao je Lalatović, prenosi „Sport“.

Iako na Marakani pokušavaju da spuste loptu kada je reč o angažmanu igrača kalibra Aleksandra Lukovića, to nikako ne znači da kontakti ne postoje. Da je to tako potvrdio je i sam Luković:

„Nema ništa novo vezano za Zvezdu, mogu samo da kažem da sam i dalje na vezi sa čelnicima kluba. Razgovarali smo i konačnu odluku doneću u narednih nekoliko dana“, kazao je Luković.

Ovaj defanzivac koji je prošlu sezonu završio kao igrač Zenita ne spori da u svom srcu gaji puno ljubavi prema najtrofejnijem srpskom klubu. Pred njim su dve mogućnosti: nastavak inostrane karijere ili povratak na Marakanu:

„Prva ljubav zaborava nema… I često to presudi kada je donošnje konačne odluke u pitanju, ali iskreno nisam se još odlučio za poslednji korak. Međutim, neću nikoga da zavlačim ili da mene neko čeka previše. Videću, sutra je novi dan“, podvukao je Luković.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter