0
Domaći fudbal

FOTO: partizan.rs

Ilić debituje već naredne nedelje: Ko ne zna Sašu Ilića, ne navija za Partizan! (VIDEO)

Objavljeno: 10.07.14 u 14:08

Prvo pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku Slovenac Branko Ilić priznao je da od malena navija za crno-bele i da će dati sve od sebe da pomogne klubu na putu ka trofejima. 

FOTO: partizan.rs
FOTO: partizan.rs

Ilić je potpisao ugovor na dve godine i nosiće dres sa brojem 30. 

Za Partizan navijam od malena, prvi put je sada došlo do kontakta i presrećan sam što dolazim među ‘crno-bele’. Pao mi je kamen sa srca što su mi iz Hapoela konačno dali papire. Učiniću sve da se titula vrati u Humsku“, rekao je Ilić na konferenciji za medije na stadionu Partizana, a prenosi Tanjug. 

Iako je na stolu imao ponudu Dinama, nakon razgovora sa Zvonimirom Vukićem odlučio je da prihvati poziv Partizana.

“Pre dolaska u Partizan razgovarao sam sa velikim prijateljem Zvonimirom Vukićem, koji mi je rekao sve najbolje o klubu. Ime Partizana mnogo znači u Srbiji i Evropi, svake godine klub igra evropska takmičenja i ima veliki broj navijača iza sebe“, rekao je Slovenac koji je potom upitan koga poznaje u ekipi.

‘Ko ne zna Sašu Ilića, taj ne navija za Partizan, znam i Danka Lazovića i Nikolu Drinčića iz Rusije, a ostale ću da upoznam“, istakao je Ilić.

Trener Marko Nikolić zadovoljan je svojim prvim pojačanjem i najavio da postoji mogućnost da Ilić debituje već naredne nedelje.

“Očekujem da igrač sa takvim iskustvom i karakteristikama opravda poverenje kluba. Rok za prijavu igrača za kvalifikacija u Ligi šampiona je večeras do ponoći, ako ljudi iz Fudbalskog saveza Izraela budu ažurni, postoji šansa da Ilić debituje već u utorak protiv Torshavna“, rekao je Nikolić. 

Ilić (31) je karijeru počeo u Olimpiji iz Ljubljane, igrao je i za Domžale, Anortozis, Lokomotivu, Moskvu, Betis i Hapoel iz Tel Aviva, gde je prošle sezone nastupio na 29 utakmica i postigao jedan gol.


hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter