0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Čović: Mečeve Evrolige Zvezda igra u Areni

Objavljeno: 10.07.14 u 14:27

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović potvrdio je da će crveno-beli najverovatnije sve mečeve Evrolige igrati u Kombank areni.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

“Mi bismo sve utakmice Evrolige u sezoni 2014-15 trebalo da igramo u Areni. Čekali smo ovo izvlačenje i konkretan raspored sa terminima da bi sve uskladili sa Arenom“, rekao je Ćović za B 92, a potom se osvrnuo na formiranje tima.

“Što se tiče formiranja tima, mi ništa nismo čekali, mi smo radili. Crvena zvezda to radi tako što dok ne završi sve bude u okvirima kluba. Ako se prelazni rok obavlja preko novina i medija, onda to nije prelazni rok. Radimo u skladu sa našim mogućnostima, tako ćemo i projektovati i napraviti tim za sezonu 2014-15. Nije važno biti nestrpljiv, već ono što budemo uradili treba da bude tako postavljeno da Crvena zvezda svake godine pravi selekciju ekipe u kojoj će imati novih igrača, ali manje nego prošle godine. Kostur tima treba svake godine da bude mnogo veći, sa manje novih igrača. To ćemo uraditi iza predstojeću sezonu“, rekao je Čović. 

Prvi čovek Crvene zvezde zadovoljan je žrebom u Barseloni.

“Na prvi pogled žreb i sama grupa koju smo dobili izgleda mi bolje nego prošle sezone. Međutim, to je ipak Evroliga i kada je tako nema tu nijedne lake grupe, ali zadovoljni smo. Na osnovu ovoga ćemo morati da pravimo dalje projekcije u klubu“, rekao je Čović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter