3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Trener golmana: Šta radi Zvezda, dovela je Kahrimana i donela propast za Rajkovića

Objavljeno: 09.07.14 u 09:29

Čelnici Crvene zvezde nedavno su uspeli da pridobiju prvo zvučno pojačanje, pošto je u klub s Marakane stigao „vudenrkind“ Predrag Rajković. Ovaj mladić rođen 1995. godine je stigao iz Jagodne ali sa etiketom Evropskog šampiona za igrače mlađe od 19 godina koju je osvojio sa „Orlićima“ 2013. godine.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Vest o dovođenju jednog od najtalentovanijih golmana u Srbiji u javnosti je propraćena sa puno entuzijama. Međutim, onda je usledio šok, pre svega za mladog Rajkovića, pošto je na Marakanu stigao još jedan čuvar mreže. Naravno, reč je o Damiru Kahrimanu.

Jedan od srpskih najpoznatijih golmanskih trenera Milutin Šoškić nije siguran da razume motive čelnika crveno-belih zbog kojih su u klub doveli navedenu dvojicu golmana, ali je sasvim siguran u to da bi selidba na klupu za Rajkovića predstavljala – smrtnu presudu.

„Mladom golmanu morate da date šansu, potom istrpite. Ako su doveli Kahrimana da brani, „zakucaju“ Rajkovića za klupu, onda je to – propast! Malom, iskustveno pričam, ništa gore nije moglo da se dogodi, posle odlaska Bajkovića i nadanja da će na gol. Svojevremeno sam zamenio Stojanovića, tad prvog golmana reprezentacije. Kad je otišao, gurnuli su mene. Debitovao sam u 17. za prvi tim i to u meču s Real Madridom u Kupu šampiona! Šta mislite, kako je tad bilo treneru Aleksandru Tomaševiću? Ovi sad, sačuvaj bože“, kazao je Šoškić za „Sportski žurnal“. 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Рајковићу ако не будеш први голман ИДИ, ја волим Звезду, али ово више нема ни главе ни репа!!! ДОКЛЕ ВИШЕ БАГРО??? Докле да једно причате, друго радите, треће мислите

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter