4
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Šok i obrt: Zvezdi preti surova kazna i ‘katanac’ na učešće u JSL

Objavljeno: 09.07.14 u 10:33

Stanju u Crvenoj zvezdi, uprkos izjavama čelnika, i dalje nije nimalo ružičasto. I mada je generalni sekretar Zvezdan Terzić izjavio da su sporna dugovanja prema Bronovickom i Šišiću namirena, crveno-belima i dalje visi o koncu učešće u domaćoj Jelen Superligi Srbije.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Iako je pre samo sat vremena delovalo da je situacija u Ljutice Bogdana krenula u pravom smeru i da eventualna kazna UEFA-e neće stići na crveno-beli deo topčiderskog brda, ova priča bi mogla da ima dijametalno suprotni epilog.

Naime, čelnici Zvezde jesu uspeli da se dogovore sa Bronovickim i Šišićem. Slovencu je na račun „leglo“ svih 190.000 evra duga, dok je Poljak je dobio sumu od 330.000 evra, uz dogovor o reprogramu preostalih pola miliona evra duga.

Međutim, sve to nije donelo miran san u Ljutice Bogdana. Kako prenosi „Telegraf“, crveno-beli ispred sebe imaju još mnogo dugova koje moraju u ekspresnom roku da namire, ili, u suprotnom, eliminacija od strane Evropske kuće fudbala iz domaće JSL – deluje kao neminovnost.

Zvezda će pre starta nacionalnog šampionata da morati da pronađe sumu od 800.000 evra koliko iznosi dugove posle pravosnažnih sudskih presuda, da bi mogli da licenciraju igrače koji budu stigli u toku letnjeg prelaznog roka, za sledeću sezonu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter