0
Domaći fudbal

FOTO: crvenazvezdafk.com

Rakić: Ove pripreme su mi najvažnije do sada

Objavljeno: 09.07.14 u 13:10

Napadač Crvene zvezde Đorđe Rakić priznao je da su mu ove pripreme najvažnije u dosadašnjoj karijeri posle duge oauze zbog povrede. 

FOTO: crvenazvezdafk.com
FOTO: crvenazvezdafk.com

Rakić je zbog povrede ligamenata kolena propustio veći deo sezone, ali očekuje da u narednoj bude na svom nivou.

Meni su ovo najvažnije pripreme u životu, jer je jako teško izaći nakon onakve povrede. Svi bolovi su prošli, ali fizički se mnogo padne zbog duge pauze, i sad dajem sve od sebe nadajući se da ću u sledećoj sezoni pokazati mnogo više nego u prošloj“, istakao je Rakić, a prenosi sajt kluba.

Onje pohvalno govorio o fudbalerima iz Zvezdine omladinske škole koji su priključeni prvom timu.

“Zvezda ima veoma talentovanu decu i dobro je što su priključeni prvom timu, jer će više napredovati uz nas nego što bi to uradili u omladinskoj školi. Vidim da su vredni momci i to je najbitnije, imaće sve uslove za rad i nadam se da će shvatiti ovo kao fenomenalnu šansu da naprave nešto u svojoj karijeri“, naglasio je Rakić. 

Kao napadač, Đorđe Rakić bi mogao najviše da utiče na Luku Jovića koji se po prvi put priprema sa prvotimcima.

“Njegov talenat je očigledan, stvarno mu želim puno uspeha i sreće u sledećoj sezoni. Koliko uspevam da pratim, njega možda malo više treba terati na neki rad, ali doći će i to na svoje godinama. Neosporno je veliki potencijal, to se od prvog treninga videlo. On samo mora da se podstakne na ozbiljan rad i da napravi karijeru koja se od njega očekuje“, zaključio je Rakić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter