0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Mažić: Ronaldo se bunio, ali nije bio nepristojan

Objavljeno: 09.07.14 u 17:20

Srbija nije učestvovala na Svetskom prvenstvu, ali je imala svog predstavnika. To je bio naš najbolji arbitar Milorad Mažić koji je sudio dva meča na Mondijalu i to u onima u kojima su igrala trenutno dva najkvalitetnija igrača na svetu Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nažalost, delioc pravde iz Vrbasa nije se našao na spisku FIFA za mečeve nokaut faze, ali se u Srbiju vratio ponosan uzdignute glave zbog dobro odrađenog posla.

„Bilo je ovo jedno novo iskustvo za nas i mnogo drugačije od svega što smo radili ranije. Vratili smo se sa mnogo pozitivnih utisaka, bili učesnici Svetskog prvenstva. Veliki je uspeh uopšte se naći na spisku, jer je bilo samo devet evropskih arbitara i ponosni smo što smo se pronašli među njima“, rekao je Mažić za Naše novine po povratku iz Brazila i dodao da nije razočaran što kolege i on nisu sudile u nastavku takmičenja:

„Nije da smo nezadovoljni, ali možda smo očekivali i malo više. Bilo je nekih informacija da bismo mogli da dobijemo neku četvrtfinalnu utakmicu, ali nam pojedine okolnosti nisu išle na ruku. Mi ćemo kao tim analiirati sve detalje analizirati, iako baš nemamo mnogo vremena jer nas očekuje start domaćeg prvenstva i kvalifikacije za evropska takmičenja“.

Milorad Mažić se osvrnuo u na proteste Ronalda, koji je često prigovarao našem arbitru tokom susreta sa Nemačkom.

„Sve krupne odluke su bile ispravne. On je bio pod naletom adrenalina, ali nije bio nepristojan. to je normalno u fudbalu i ja mu ne zameram“, istakao je sudija iz Vrbasa.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter