0
Košarka

Džordan ‘donira’ Gordona Hejvorda, pao ugovor od 63 miliona

Objavljeno: 09.07.14 u 09:07

Mladi košarkaš koji je prošlu sezonu proveo braneći boje Jute Dez, došao je do novog angažmana. Ovaj momak je potpisao četvorogodišnji ugovor vredan čak 63 miliona dolara sa ekipom Majkla Džordana, Šarlot Hornetsima.

Gordon-Hejvord-Juta-indystar-com

Ovaj košarkaš koji sa uspehom može da odgovori zadacima trenera i na poziciji beka šutera i kao nisko krilo, dogovorio je saradnju sa čelnicima Hornetsa sa kojima je potpisao ugovor vredan čak 63 miliona dolara.

Ipak, kako je od 1. jula postao ograničeno slobodni igrač, čelnici Jue Džez moći će da ga zadrže u Solt Lejk Sitiju ukoliko izjednače ovu ponudu.

Kako navode izvori upućeni u ove pregovore, u ugovoru Gordona Hejvroda stajaće i određeni bonusi, kao što je igračka opcija za četvrtu sezonu ugovora, ali i isplata određene proviziji u slučaju trejda.

Gordon Hejvord će zvaničan potpis na ovaj ugovor staviti tokom dana, a nakon toga čelnici Jute imaju rok od tri dana da ili izjednače ponudu Šarlota, ili da se pomire sa njegovim odlaskom u ovaj klub.

Hejvord je u NBA ligu stigao sa drafta 2010. godine nakon sjajnih rola na univerzitetu Batler. Prošle godine beležio je impresivne brojke od 16,2 poena po meču, uz 5,2 asistencije i 5,1 skok.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter