0
Domaći fudbal

Partizan dobija milione od Liverpula?

Objavljeno: 08.07.14 u 21:10

Lazar Marković se nalazi na pragu dolaska u Liverpul, cifra koja se pominje je 25 miliona evra, a ako tako bude Partizanu bi trebalo da pripadne 5,75 miliona evra.

lazar_markovic_2
Naime, Benfika će od tog transfera zaraditi svega pola para, pošto Markec nije samo igrač pod ugovorom sa lisabonskim „orlovima“, već i investicionim fondom Pinija Zahavija. Treći deo, 20 posto, pripada Partizanu, bar je tako kada je talentovani igrač napuštao Humsku rekao prvi čovek crno-belih.

„Kada Markovića budu prodavali Partizanov deo je 20 posto. Zato mogu da kažem da je Partizan odlično prošao, odnosno da je napravio odličan posao“, rekao je tada Đurić.

Takođe, crno-belima će na osnovu FIFA klauzule za solidarnost pripasti još 750 hiljada evropskih novčanica, tako da ako Lazar Marković pređe u Liverpul za pomenutih 25 miliona evra, Partizan će zaraditi lepe pare za normalan život u narednih 12 meseci.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter