0
Domaći fudbal

Nenad Bjeković: Poslednje reči Bore Todorivića su „Šta ima novo u Partizanu“

Objavljeno: 08.07.14 u 09:17

Legenda jugoslovenske i srpske kinematografije Bora Todorović juče je preminuo od posledica infarkta u svojoj 84. godini.

BSK Borca Vs. Partizan, Jelen Super liga, season 2010/2011

Glumac, koga ćemo svi pamtiti po brojnim ulogama kultnih ostvarenja, bio je veliki navijač Partizana. Kako tvrdi njegov dugogodišnji prijatelj i bivši centarfor i predsednik FK Partizan, Nenad Bjeković, Todorovićeve poslednje reči bile su upravo o crno-belom klubu s Topčiderskog brda.

„Sve do četvrtka redovno smo se čuli. Pričao mi je kako je prošla operacija slepog crveva. U četvrtak popodne me je pitao šta ima novo u našem Partizanu i potom je neki lekar ušao u njegovu sobu. Nažalost, bile su to poslednje reči koje mi je Bora uputio. Posle je pao u komu iz koje se nije probudio. Teško mi je jer sam izgubio prijatelja s kojim sam delio dobro i zlo u životu. Mnogo će mi nedostajati“, rekao je Bjeković.

Legendarni Todorović bio je često viđen gost u Humskoj, a na utakmicama je sedeo uglavnom pored svog prijatelja, Nenada Bjekovića.

„Odlično se razumeo u fudbal. Planirali smo 15. avgusta da zajedno budemo na stadionu, kada Partizan bude startovao u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali sad Bore nema i uopšte ne znam kako ću bez njega da gledam tu utakmicu“, kaže rezignirani Bjeković, prenosi “Blic”.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter