0
Evropske lige

Cirkus u Škotskoj: Harts i Dinamo jedva odigrali meč (VIDEO)

Objavljeno: 08.07.14 u 21:35

U gradu Li u Lankaširu odigran je prijateljski meč između Hartsa i Dinama iz Bukurešta, a umesto rezultata u prvi plan je izbio „cirkus“ koji je trajao od prvog do poslednjeg minuta.

Naime, na stadionu na kojem je bilo svega 300 gledalaca viđeno je sve sem fudbala. Za to su bili zaslužni navijači rumunskog kluba koji su sve vreme pravili incidente. Prvo su bacali baklje i konzerve piva u teren, a kada ih je obezbeđenje isteralo sa stadiona, oni su preskakali ogradu i ometali igru.

Da se sve ne završi i ne slomi samo na navijačima potrudio se kapiten Dinama iz Bukurešta Laurentiju Rus, koji je posle jednog dosuđenog faula za Harts, napao sudiju, potom ga gurnuo, a ovaj kad je ustao pokazao mu crveni karton. Igrač nije hteo da napusti igru, pa je krenulo ubeđivanje, i kada je napokon Rus izašao iz igre utakmica je nastavljena. Na kraju je, ako to ikoga i zanima, Harts slavio sa 2:1.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk straniciHotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter