0
Auto Moto

Baton demantuje svađu: Zašto ne bih ostao u Meklarenu?

Objavljeno: 08.07.14 u 15:51

Vozač Meklarena Dženson Baton rekao je da nije zabrinut za svoju budućnost u Formuli jedan, uprkos tome što je njegove nastupe kritikovao izvršni direktor ekipe Ron Denis. 

Baton

Denis je pre nedeljne trke za Veliku nagradu Velike Britanije rekao da bi Baton, kome ugovor ističe na kraju godine, „trebalo mnogo više da se trudi“.

“Ne vidim zašto ne bih bio u Meklarenu i sledeće sezone. Nisam i ne bi trebalo da budem zabrinut za moju budućnost u Formuli jedan. Sigurno ne bi trebalo da razmišljam o tome da li ću sledeće sezone dobiti ugovor. Ja sam svetski šampion, pobedio sam u 15 trka. Mislim da sam na vrhuncu, imam vrlo brzog klupskog kolegu koji me tera da budem bolji“, rekao je Baton, preneo je Bi-Bi-Si.

Meklaren ove sezone nema konkurentno vozilo, šesti je u šampionatu konstruktora sa 90 bodova, a prvoplasirani Mercedes sakupio je 326 boda.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter