0
Domaći fudbal

Lazović nije razočaran, čak i ako ode iz Zvezde nosiće crveno-beli dres

Objavljeno: 07.07.14 u 22:03

Ni Darko Lazović ni Crvena zvezda nisu bili zadovoljni onime što je ponudio Standard iz Liježa pa je zajednički odlučeno da predlog Belgijanaca bude odbijen pa će talentovani vezista za sada ostati u klubu sa Marakane odnosno priključiće se pripremama u Sloveniji.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Nismo se dogovorili oko mog ugovora i odlučio sam da ne prihvatim. Isti je slučaj i sa Zvezdom, tako da smo zbog obostranog nezadovoljstva zajednički odbili ponudu Standarda. Razgovarao sam već sa trenerom Lalatovićem i priključiću se ekipi u Čatežu. Uopšte mi nije problem, Zvezda je moj klub i stavljam mu se na raspolaganje“ – kazao je Lazović za Novosti.

Međutim, to ne znači da će Lazović i naredne setone igrati za srpskog šampiona odnosno ukoliko dođe primamljivija ponuda (dva miliona evra ili više) povremeni reprezentativac bi mogao da pakuje kofere.

„Ne krijem da imam želju da odem u inostranstvo, mislim da je trenutak za to. Takođe, Zvezda ima priliku da zaradi od obeštećenja, a klubu je novac neophodan. Videćemo šta će se dogoditi, miran sam, imam strpljenja i sigurno neću ići negde po svaku cenu“ – konstatuje Darko Lazović.

Prema saznanjima Večernjih novosti ponovo su aktuelni pregovori sa atinskim Olimpijakosom koji je odavno zainteresovan za Lazovića. Postavlja se samo pitanje da li su Grci spremni da izdvoje traženu sumu i da li mogu da zadovolje Lazovićeve prohteve. Odgovor ćemo verovatno saznati veoma brzo pošto vreme za sastavljanje timova polako odmiče.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter