1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Kahriman: Neka trener odluči da li Rajković ili ja (VIDEO)

Objavljeno: 07.07.14 u 08:55

Fudbaleri Crvene zvezde stigli su u Terma Čatež gde će obaviti ključni deo priprema za predstojeću sezonu, a momak koji je u Sloveniji najviše privukao pažnje bio je novi čuvar mreže Damir Kahriman.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Potencijalni reprezentativac Srbije je na Marakanu stigao kako bi zaoštrio konkurenciju na golu crveno-belih, a veliki „rival“ za to mesto će mu biti najbolji mladi golman Evrope Predrag Rajković.

„Svi mediji postavljaju pitanje da li ću dolaskom u Zvezdu istisnuti Rajkovića sa gola i mislim da su te priče sulude. Pred nama su treninzi i utakmcie, a posao trenera je da odluči ko će od nas dvojice da brani. Ne želim da se prepucavam ko je bolji i talentovaniji“, istakao je Kahriman.


Bivši čuvar mreže Vojvodine se osvrnuo i na dolazak u Crvenu zvezdu.

„Nisu dugo trajali pregovori. Obe strane su znale šta hoće. Bilo je potrebno samo da se usaglase neki detalji i kao što vidite tu sam. Mislim da je kruna karijere vratiti se u Srbiju i braniti za Crvenu zvezdu“, iskren je Kahriman.

Reprezentativni čuvar mreže je na pripreme krenuo u već dobroj formi, jer kako kaže duži vremenski period je u trenažnom procesu.

„Dugo sam u trenažnom procesu i neće biti problema da se uklopim. Jeste da je razlika kada radite sa ekipom i bez nje, ali verujem da ću uskoro dokazati zašto sam došao u Crvenu zvezdu“, zaključio je Kahriman.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Kad mogu igraci da se menjaju mogu i golmani po utakmicama da se menjaju….ako su oba kvalitetna to nece biti nikakav problem :))

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter