3
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Veleobrt za 360 stepeni: Lazović ide u Belgiju

Objavljeno: 06.07.14 u 20:44

Iako se jutros pojavila informacija da je Standard iz Liježa odustao od angažovanja Darka Lazovića nova vest je da su se Crvena zvezda i belgijski klub dogovorili i da je samo još preostalo da se utanače detalji i da talentovani fudbaler potpiše ugovor.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Kako pišu pojedini belgijski mediji, a prenose Novosti, obeštećenje koje će na ime transfera dobiti crveno-beli je 1,5 miliona evra što je daleko manje od onoga koliko su mogli da zarade prethodnih godina, ali sasvim dovoljno da se zakrpe neke rupe kada su u pitanju dugovanaj prema bivšim igračima.

Očekuje se da Lazović već početkom naredne nedelje otputuje u Belgiju kako bi bio podvrgnut detaljnim lekarskim pregledima nakon čega će ako sve bude u redu potpisati višegodišnji ugovor sa Standardom.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

    • Pa u tome i jeste poenta… Trebao je da potpise za Standard, pa su javili da od toga nema nista, pa sad ponovo javljaju da je sa Standardom sve dogovoreno… to mu dodje pun krug 🙂

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter