0
Auto Moto

Raikonen posle udesa: Kako je drugi vozač?

Objavljeno: 06.07.14 u 17:35

Veliki incident se dogodio tokom trke za VN Velike Britanije na stazi Silverston, kada je Kimi Raikonen izleteo sa staze i udario u zaštitnu ogradu, a pritom zakačio i Felipea Masu. Da je Finac veliki šampion svi znamo, a sada znamo i da je ljudska gromada, jer prvo što je pitao kada je izašao i „slupanog“ bolida bilo je kako je drugi vozač?

Kimi udes
Sekunde su ga delile od smrti, a on razmišlja kako je kolega u kog je udario. To je Kimi Raikonen. Finac je izašao iz uništenog bolida i odmah se zabrinuo za stanje Felipea Mase, koji je takođe dobro prošao u ovom udesu.

„Samo sam video bolid ispred mene. Kimi se sudario i išao je ka meni, ja sam skrenuo desno i udario me. Bolid je veoma oštećen – rekao je Masa posle nesreće i dodao:

„Nadam se da je Raikonen dobro“, uzvratio je Brazilac.

Ferarije vrlo brzo potvrdioda je sa Fincem sve u redu. Ima dosta modrica oko zglobova i kolena, ali se u „crnom konjiću“ nadaju da će se brzo vratiti u pogon.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter