0
Top News

Nejmaru karijera nije ugrožena, iako nije osećao noge!

Objavljeno: 06.07.14 u 13:49

Selektor fudbalera Brazila Luiz Felipe Skolari otkrio je da se Nejmar požalio posle faula Kamila Zunige da ne oseća noge. 

Nejmar-Povreda

“Rekao je da ne oseća noge, Marselo je prebledeo u tom momentu i povikao doktorima da dođu, međutim oni su kasnili zbog opšte konfuzije na terenu. To je veliki šok za mene, tužno je bilo gledati kako ga odvozi helikopter. Izgubili smo velikog igrača koji pravi razliku na terenu i to u najgorem mogućem trenutku, kada su pred nama polufinale i moguće finale. Ipak, Nejmar je zatražio da bude uz ekipu na klupi ili tribinama“, rekao je Skolari. 

Na sreću, i pored jakog udarca i frakture pršljena, Nejmar nema nervnih oštećenja, pa mu karijera neće biti ugrožena posle ove povrede.

Nejmarov normalan život i karijera ne dovode se u pitanje, a oporavak će trajati tri do šest nedelja, odnosno 40 do 45 dana, što je poslednja uspostavljena dijagnoza. Nejmar sada mora da odmara i da nosi pojas koji će pomoći da se povreda sanira. Uspeli smo da u kratkom vremenskom periodu imobilizujemo povređeno mesto. On za sada ne može da hoda, ali je zaista najvažnije da nema neuroloških problema, tako da neće biti prepreka za njegov povratak fudbalu, naveo je doktor reprezentacije Brazila Žoze Luiz Runko. 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter