0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Micov: Nisam dobro, ali želim da igram za Srbiju

Objavljeno: 06.07.14 u 10:00

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Aleksandar Đorđević, posle otkazivanja Veličkovića ima kadrovskih problema zbog zdravstvenog stanja košarkaša.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Pre svega, situacija je loša sa onim igračima koji pokrivaju krilne pozicije. Bivši igrač Partizana Vladimir Lučić se nalazi pod znakom pitanja, a nešto bolja situacija je sa Vladimirom Micovom.

„Očeukejm da će sve sa mnom biti okej“, rekao je Micov za list „Sportski žurnal“.

Košarkaš mokovskog CSKA trenutno je na Kipru, ali već u utorak stiže u Srbiju. On kaže da je konstatno u razgovorima sa selektorom te dodaje da je Đorđević upoznat sa njegovim stanjem:

„Rezultati analize krvi su još van normale, ali padaju. Već dva meseca vodim računa o ishrani, ne smem da se izlažem naporima. Od momenta kada sam zakačio virus moraju da prođu dva meseca pre nego što ponovo krenem sa radom. Tako da mogu da se priključim tek 20. jula. Ali, svakako želim da igram za reprezentaciju“, podvukao je Micov.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter