0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Delije uvek uz Zvezdu: Iznenađenje u Sloveniji dugo 150 metara!

Objavljeno: 06.07.14 u 15:42

Grupa navijača Crvene zvezde iz Banjaluke iznenadila je crveno-belu ekspediciju na pripremama u Sloveniji, pošto su došli u posetu sa transparentom dugim 150 metara! 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Samo dan pošto su doputovali u slovenačke Terme Čatež i započeli narednu fazu priprema za novu sezonu, fudbalere Zvezde dočekalo je prijatno iznenađenje i velika podrška. Čekajući novog golmana Damira Kahrimana, fudbaleri Zvezde dočekali su osmočlanu grupu navijača iz Banjaluke, sa kojom su se fotografisali i razvukli ogroman transparent.

“Zaista su nas prijatno iznenadili. Ovo će nam predstavljati podstrek u daljem radu“istakao je za Mondo kapiten crveno-belih Nenad Milijaš. 

Navijačka ekspedicija iz Banjaluke sa jednim od najvećih navijačkih transparenata na ovim prostorima, dugim 150 metara, najavila je posetu Marakani u prvom kolu JSL, kada Zvezda 9. avgusta bude igrala protiv Radničkog iz Niša. 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter