0
Domaći fudbal

Nikolić: Odmah su nam potrebna pojačanja, nema više vremena (VIDEO)

Objavljeno: 05.07.14 u 10:59

Šef stručnog štaba Partizana Marko Nikolić izjavio je da su crno-belima pod hitno potrebna nova lica u klubu.

marko-nikolic-izjava

Crno-beli su juče poraženi od Petrolula rezultatom 1:0 u okviru kontrolnog meča na pripremama u Sloveniji. Uprkos porazu, Nikolić je bio zadovoljan određenim segmentima koje je video na terenu:

„Vrlo dobra utakmica. Imala je sve faze, odličan naš početak, nekoliko prilika za gol, ali je potom protivnik preuzeo kontrolu igre, kada smo pokazali tehničku nesigurnost na sredini terena“, poručio je Nikolić za klupski portal.

Trener Partizana istakao je da je nezadovoljan realizacijom svojih igrača te da bi nerešen rezultat bio najpravedniji:

„Dobili smo gol iz jedne kiks situacije, dubinske lopte, što ne sme da se događa. Ove utakmice nam pokazuju individualne i timske greške, kako bismo mogli da izvršimo korekcije. U drugom poluvremenu bio je dobar ritam, mi smo napadali, imali više loptu u nogama. Nezadovoljan sam našim starim problemom, realizacijom, mnoge šanse i situacije su olako promašene, ali je zalaganje bilo na izuzetnom nivou. Konačnim rezultatom mogu da budem zadovoljan. Ali to sada nije bitno, mada ostaje žal za jednim golom, jer nerešen ishod bi bio najobjektivniji, kada sagledamo ceo tok utakmice“, kazao je šef struke beogradskih crno-belih.

Trener Partizana nije propustio priliku da još jednom pohvali defanzivca Vojislava Stankovića.

„On u kontinuitetu igra dobro, celo proleće je igrao odlično, kao i sada na pripremama. To je bio razlog, želeo sam da ga ohrabrim, da tako i nastavi. Odmorili smo pet igrača i pružili mlađim igračima šansu. Generalno, utakmica je poslužila svrsi i zadovoljan sam time. Pokazala je dobre strane i timske i individualne, ali i nedostake. Nisam srećan kada izgubimo, za utisak mi nedostaje bar jedan gol, mala zamerka u vezi realizacije, potrebno nam je više iskustva i kvaliteta“, kazao je Nikolić.

Srpski vicešampion će u narednom kontrolnom meču odmeriti snage s Rubinom. 6. jula.

„Tu već igrati sa timom koji je projekcija za prvi tim. Poslenje tri utakmice će odigrati nazovimo najjači takmičarski tim. Sada stavljamo tačku na deljenje minutaže“, rekao je Nikolić.

Trenutak početka kvalifikacija za LŠ sve je bliži, a u Humsku 1 još ne stižu nova lica kao što se očekivalo. Trener Nikolić svestan je da je vremena sve manje:

„Ništa nema od nekih potpisa. Možda posle vikenda. Radimo, biće. Nisam srećan, prolaze dani priprema, ali nećemo odustati. Znamo da nam je potreban kvalitet i talentovani mladi igrači. To je najteže dovesti. I da nisu skupi, što je skoro nemoguće. Siguran sam da ćemo ući u neku relizaciju. što pre, nema više vremena“, iskren je Nikolić.

Šef struke Partizana je dodao na nema ništa novo u vezi Danka Lazovića, dok je Vladimir Volkov i dalje povređen, još od susreta sa Malmeom.

„Ulazimo u poseban ritam, kada ćemo utakmicama pristupati takmičarski i tako se ponašati. Ne volim da gubim, kao ni igrači Partizana. Ali, imamo priliku da ispravimo neke stvari. Prijateljske utakmice služe da proverimo neke ideje. Ali, pošto smo u sastavu od prošle godine, znamo šta možemo i bićemo bolji. Bićemo poprilično spremni do 15. jula. Odigrali smo dobre utakmice, protiv timova koji su bliži takmičenjima. Nije nam potreban izgovor, moramo biti spremeni za mečeve koji dolaze. To je prvi cilj. Moramo biti spremni i bićemo“, zaključio je šef stručnog štaba Partizana.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter