0
Fudbal

Brajan Ruiz veruje u čuda protiv Holandije

Objavljeno: 05.07.14 u 08:32

Selekcija Kostarike, bez dileme, najprijatnije je iznenađenje Svetskog prvenstva u Brazilu. Ova reprezentacija najpre je napravila istorijski uspeh prošavši grupu, a onda su Kostarikanci eliminisali i Grčku u 1/8 finala.

Brajan-Ruiz-Kostarika

Ipak, protivnik je 1/4 finala biće im Holandija. Upravo zbog toga veliki broj ljudi uveren je da će ovo biti kraj Mundijalskih snova za ovu južnoameričku reprezentaciju. Međutim, Brajan Ruiz veruje u čuda.

„Bili smo umorni i potrošeni posle meča sa Grcima, ali smo pokazali psihičku stabilnost u toj penal-seriji. Još uvek nam se ne ide kući“, rekao je Ruiz.

Napadač Kostarike svestan je da se emotivno ispraznio nakon tog trijumfa, međutim, kako smatra, nema razloga da ne pruži svoj maksimum u narednom duelu:

„Do kraja nas čekaju veliki rivali, prvo Holandija, pa verovatno Argentina, a zatim Brazil ili Nemačka. Sve sami favoriti za osvajanje. Niko ne očekuje da mi odemo do kraja, ali niko nije očekivao ni da ćemo proći grupu sa Engleskom, Italijom i Urugvajem“, istakao je Ruiz.

Ovaj fudbaler potom se okrneuo predstojećem meču s Holandijom:

„Holandija je svakako favorit, igrao sam sa ili protiv najvećeg dela njihovih igrača. Mi možemo da igramo sa njima, ubeđen sam u to. Nadam se da će nas potceniti“, podvukao je Ruiz.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter