0
Ostali sportovi

Udovičić i „večiti“ razgovarali o privatizaciji

Objavljeno: 04.07.14 u 17:35

Ministar Vanja Udovičić razgovarao je sa predstavnicima fudbalskih i košarkaških klubova Crvena zvezda i Partizan o transformaciji i privatizaciji klubova.

„Cilj vlade Srbije je da se zajedno s predstavnicima klubova napravi okvir za stvaranje dugoročno održivog i funkcionalnog sistema kojim će se uvesti red i podići kvalitet srpskog sporta i u kojem će naš sport imati sigurnu budućnost. U narednom periodu razgovaraće se i sa ostalim sportskim klubovima“, navodi se u saopštenju ministarstva.

Vanja Udovičić

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavljali su potpredsednici Nebojša Čović, Slaviša Kokeza i Ivica Tončev, predsednik skupštine Svetozar Mijajlović i vršilac dužnosti generalnog sekretara Zvezdan Terzić.

Ispred fudbalskog kluba Partizan bili su predsednik Dragan Đurić, generalni sekretar Darko Grubor i sekretar sportskog društva Milan Obućina.

Košarkaški klub Partizan predstavljali su Predrag Danilović i direktor Mlađan Šilobad, a ispred KK Crvena zvezda, pored Čovića koji je prvi čovek kluba, bili su generalni menadžer Mirko Pavlović, direktor Davor Ristović i predsednik skupštine Zoran Milošević.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter