0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Pečnik raskinuo ugovor sa Zvezdom, Kahriman na pregovorima

Objavljeno: 04.07.14 u 23:59

Slovenac Nejc Pečnik izgubio je strpljenje i raskinuo je ugovor sa Crvenom zvezdom. I dok se krilni igrač definitivno spakovao da ode sa „Marakane“, na nju je došao Kahriman.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Poslao sam raskid ugovora u klub, pošto je isteklo nedelju dana otkako smo postigli dogovor da mi oni pronađu klub. Niko se nije javio s konkretnom ponudom i meni nije preostalo ništa drugo. Žao mi je što je tako, ali moja porodica i karijera ne mogu da trpe, jul je već počeo, svuda se ekipe formiraju i moram sebi da pronađem neko rešenje. Pokušao sam da pomognem Zvezdi, a spreman sam i da oprostim pola novca koji mi klub duguje“, istakao je Pečnik u razgovoru za Novosti i dodao:

„To što je ugovor raskinut ne znači da ću tužiti klub. Ne želim da se rastajemo na ružan način, već gospodski. Za godinu dana sam mnogo zavoleo Crvenu zvezdu i srce mi ne da da odem na drugačiji način. Tužan sam što se rastajemo i želim da mi vrata Marakane zauvek ostanu širom otvorena. Ko zna, možda se jednog dana i vratim“.

I dok je Slovenac „pakovao kofere“ uprava kluba iz „Ljutice Bogdana“ je razgovarala sa golmanom Kahrimanom oko dolaska u Crvenu zvezdu. Nejasni su potezi čelnih ljudi šampiona Srbije, koji žele da dovedu reprezentativnog golmana, iako su najavili da će šansu da dobije najbolji mladi golman Evrope Predrag Rajković.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter