0
Domaći fudbal

www.sr.partizan.rs

Nesuđeno pojačanje presudilo Partizanu

Objavljeno: 04.07.14 u 20:40

Fudbaleri Partizana poraženi su u drugom prijateljskom meču na pripremama na Pohoriju, bolji od crno-belih bio je Petrolul 1:0 (1:0), a „dželat“ srpskom timu bilo je nesuđeno pojačanje od pre dve godine Adrijan Mutu.  

www.sr.partizan.rs
www.sr.partizan.rs

Četa Marka Nikolića bila je daleko bolji rival, ali je protivnik iskoristio svoju šansu i skupo kaznio „parni valjak“. Odlučujući momenat na utakmici se dogodio u 29. minutu kada je Adrijan Mutu dobio pas dug nekih 30 metara, izašao na sam na Živkovića i rutinski ga savladao.  Pokušavao je Partizan do kraja meča da stigne do izjednačenja, ali su odlične šanse promašivali , Lazović, Ostojić i Stevanović.

Partizan je utakmicu počeo u sastavu Živković, Pauljević, Petrović, Ostojić, Trajković, Gulan, Marković, Ninković, Luka, Ilić i Lazović, dok su u drugom poluvremenu ušli Klajić, Bogosavac, Lukić, Stanković, Drinčić, Stevanović, Brašanac, Pantić, Fofana i Šaponjić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter