7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Lalatović iz privatnih razloga odložio odgovore navijačima Zvezde (VIDEO)

Objavljeno: 04.07.14 u 20:42

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović u poslednjem trenutku morao je iz privatnih razloga da privremeno otkaže gostovanje našoj redakciji.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Šef struke crveno-belih zbog ličnih problema, takođe je bio primoran da preskoči i oba treninga u petak, dan pred odlazak na pripreme u Sloveniju, pa će odgovore na pitanja čitalaca našeg portala odložiti na nekoliko dana.

Ovom prilikom, želimo da se izvinimo našim vernim čitaocima, koji su poslali preko 300 pitanja, međutim, trener crveno-belih će, umesto u nedelju, na Vaša pitanja odgovoriti u najskorije moguće vreme.

Portparol crveno-belih Marko Nikolovski, u ime kluba FK Crvena zvezda i trenera Nenada Lalatovića, obratio se našim čitaocima i poručio im da ostanu strpljivi i naglasio da je iz istih razloga šef struke propustio i treninge u petak. 

Do naredne prilike da ugostimo Nenada Lalatovića, poručujemo našim čitaocima i navijačima Crvene zvezde da postavljaju pitanja u našim komentarima i saznaju od trenera crveno-belih sve što ih zanima.

Do tada, ostanite uz HotSport. 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

7 Komentara

  1. Jedno pitanje: Zbog cega dovodite Damira Kahrimana kad imate u timu Predraga Rajkovic i Filipa Manojlovica? Samo upropastavate golmana Rajkovica koja je nada ovog kluba zajedno sa svim omladincima Crvene Zvezde.Zasto ga je uprava dovela kad ga tako upropastava? Lalatovicu mi ZVEZDASI imamo poverenja u tebe.

    0
    0
    Odgovori
  2. Da li ce biti meceva u Banja Luci,Prijedoru,Bljeljini,Trebinju,Kraljevu,Vukovaru,Puli,Zajecaru,Sabcu,Zrenjaninu,Niksicu,Podgorici,Baru,Herceg Novom… I drugim mestima koja nisu u prvoj ligi ,a zeleli i zbog navijaca koji prate Zvezdu da bar jednom je vide u svom rodnom mestu.Sigurno se moze uklopiti u kalendar ne mora prvi tim da dodje ali barem neka dodju zbog navijaca nesto zarade i oni ,a i oni koji su ih gledali imaju satisfakciju.

    0
    0
    Odgovori
  3. Jedno pitanje za trenera Nenada Lalatovic: Bilo je dogovoreno sa bivsim predsednikom Draganom Dzajicem da igraci i strucni stab dodju u Gracanici da proslave titulu.Da li ce do toga doci ?

    0
    0
    Odgovori
  4. Da li planirate da dovedete nekog od Drulovicevih zlatnih omladinaca i koliko ozbiljno racunate na Luku Jovica i na Grujica?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter