1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Zvezda dovela Despotovića i Đorđevića (FOTO)

Objavljeno: 03.07.14 u 16:40

Prva pojačanja su i zvanično stigla na Marakanu, Đorđe Despotović i Predrag Đorđević su danas zadužili crveno-belu oremu. 

Despotović je ponikao u Ljutice Bogdana, ali tada nije dobio šansu, pa je nastupao za subotički Spartak i belgijski Lokeren. Zbog Zvezde se predomislio i odustao od prelaska u Čukarički.

despot

Ponovo sam na Marakani. Mogu slobodno reći da sam se vratio u svoju kuću i sada mi predstoji mnogo truda i rada kako bih se nametnuo treneru i kako bih u Crvenoj zvezdi ostavio trag. Ovo je novi izazov za mene za kojim mislim da sam potpuno spreman, rekao je Despotović, koji je potpisao ugovor do leta 2017.

Nna isti period obavezao se i bivši igrač Javora, Predrag Đorđević.

djordjevic

Veoma sam srećan što sam postao igral Crvene zvezde. Jedva čekam treninge i pripreme kako bih što pre upoznao nove saigrače i uklopio se u tim„, kratko je rekao Đorđević.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Zvezda dovodi igrače a u dugovima i tako se dug samo povećava i povećava pa zar im nije bolje da dovedu omladince plate ih manje al zato kad se formiraju kao ekipa opet će moći da kupuju svašta i od njih zaista ne razumem takav stav 😉

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter