0
Top News

Zbog čega Mesi strepi od Kurtoe?

Objavljeno: 03.07.14 u 23:52

Fudbaleri Argentine i Belgije u subotu će odmeriti snage u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Brazilu, a u centru pažnje biće novi duel Lionela Mesija i golmana Tiba Kurtoe.  

Mesi i Kurtoa

Prva zvezda Barselone i golman Atletiko Madrida tokom protekle sezone čak šest puta su odmerili snage, po dva u Superkupu Španije, Primeri i Ligi šampiona, a Mesi pritom nije postigao nijedan gol niti je slavio protiv Kurtoe. 

Iako ima samo 22 godine, Kurtoin učinak sa reprezentacijom je neverovatan, jer je do sada za svoju zemlju branio 21 put, Belgija je na tim mečevima slavila 15, a remizirala šest puta i nijednom nije izgubila. Pritom, Kurtoa je na čak 12 od 21 meča sačuvao svoju mrežu. 

Pred najboljim fudbalerom dosadašnjeg dela turnira biće težak zadatak i definitivno najveći izazov u Brazilu. Mesi je na prethodne četiri utakmice postigao isto toliko golova, dok je Kurtoa u Brazilu primio samo dva gola, od toga jedan sa bele tačke.

Na čijoj ste vi strani, da li će Mesi konačno savladati Kurtou, ili će se ekipa Belgijanca ponovo radovati protiv Argentinca?

Kurtoa Belgija statistika

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter