0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Trener Partizana na TV-u „snimio“ štopera kakvog želi

Objavljeno: 03.07.14 u 16:16

Trener je uvek trener, pa i kada se odmara od posla… A strateg Partizana Marko Nikolić najavio je dolazak štopera iz Slovenije, Branka Ilića, koga je primetio dok je gledao utakmicu na televiziji.

Ilić ima 31 godinu, prošle sezone je igrao za Hapoel Tel Aviv, tokom karijere je nastupao za Betis, Moskvu i Lokomotivu, a stalni je reprezentativac Slovenije.

„To je igrač koji je dobar organizator igre, ima brzinu, mirnoću, iako desni, može da igra i levog štopera i beka. To je ono što treba Partizanu. Optimista sam u vezi sa njegovim dolaskom“, rekao je Nikolić.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Slovenac je trenera crno-belih impresionirao na meču protiv Argentine, koji je Nikolić gledao na televiziji.

„Iako Ilića dugo znam i pratim, tu se zapravo rodila ideja da pokušam da ga angažujem. Prvo sam proverio kakav mu je status, ispostavilo se da mu ističe ugovor u Izraelu i da je momak Srbin sa slovenačkim pasošem i veliki navijač Partizan. Ima želju da dođe i da, ako treba, napravi finansijsku žrtvu da bismo se dogovorili“, objasnio je Nikolić.

Partizan je već nekoliko dana u Sloveniji gde sprema forum za kvalifikacije za Ligu šampiona.

„U intenzivnom smo kontaktu već desetak dana i postoji realna mogućnost da nam se priključi već sada u Sloveniji“, zaključio je Nikolić u izjavi za „Sport“.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter