0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Maljkovićeva odabrala 19 igračica koje konkurišu za SP

Objavljeno: 03.07.14 u 17:55

Selektor ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković objavila je spisak od 19 igrčica koje konkurišu za Svetsko prvenstvo u Turskoj.

Na spisku se nalaze: Tamara Radočaj, Sanja Mandić, Milica Dabović, Ana Dabović, Dajana Butulija, Saša Čađo, Nevena Jovanović, Sanja Orozović, Maja Škorić, Kristina Topuzović, Marina Marković, Jovana Rad, Jelena Milovanović, Kristina Baltić, Bojana Vulić, Sara Krnjić, Tijana Ajduković, Milena Marjanović i Ivana Brajković.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Srbija će na šampionatu u Turskoj igrati u D grupi zajedno sa selekcijama Angole, SAD i Kine.

– Ne bi trebalo trošiti previše reči na selekciju SAD, radi se o prvoplasiranom timu na FIBA rang listi. Kina je zemlja koja ima velika ulaganja u žensku košarku, u ligi dominiraju pre svega Amerikanke, doveli su selektora koji je sa Španijom osvojio titulu prvaka Evrope. Angola je meni najzanimljivija ekipa, ali ne smemo da pomislimo da smo je unapred pobedili. Radi se o najboljoj afričkoj selekciji koja ima vrhunske atlete – objasnila je Maljkovićeva.

Svetsko prvenstvo u Turskoj održaće se od 27. septembra do 5. oktobra u Istanbulu i Ankari.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter