0
Fudbal

Karadžić: Da, pričali smo sa Zengom (VIDEO)

Objavljeno: 03.07.14 u 14:05

Vest da je Valter Zenga jedan od kandidata za klupu reprezentacije Srbije potvrdio je i prvi čovek našeg fudbala Tomislav Karadžić.

karadzic
FOTO: STARSPORT

„U Subotu smo bili u Milanu i razgovarali sa Zengom nekoliko sati, ništa konkretno ne mogu da kažem, pokazali smo interesovanje prema njemu. Sledećih dana imaćemo jasniju sliku i o tome obe strane odlučuju. Prednost mu je što nemamo dupla oporezivanja, dok bi kod ostalih stranih trenera to imali. Ipak, najbliži smo da odluci da Drulović ostane selektor“, rekao je Karadžić novinarima u Staroj pazovi prilikom potpisivanja sponzorskog ugovora sa firmom Umbro.

Ime novog selektora biće najkasnije poznato krajem jula.

„Nećemo se ponašati kao pijani milioneri. Imamo određeni budžet i nećemo ići iznad toga. Definitivnu odluku ćemo doneti krajem jula“, zaključio je Karadžić.

FOTO; STARSPORT
FOTO; STARSPORT

Fudbalski savez Srbije danas je porpisao dvogodišnji sponzorski ugovor sa kompanijom Sport vižn koja je zastupnik Umbro opreme.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter