0
Košarka

Savanović šokiran što je otpao sa Saletovog spiska

Objavljeno: 02.07.14 u 11:27

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Aleksandar Đorđević, juče je „skratio spisak“ potencijalnih putnika na Svetsko prvenstvo u Madridu.

dusko-savanovic

Sa Saletovog spiska ispao je dugogodišnji reprezentativac Duško Savanović. Ovaj momak ne krije da ne samo što je neprijatno iznenađen već je u apsolutnom stanju šoka.

„Iskreno, ja sam u kompletno u šoku! Selektor i ja smo još u martu trazgovarali i onda mi je poručeno da on računa na mene, da imam još mnogo toga da pružim reprezentaciji. A sada, posle ovoga, ne znam, ostao sam bez teksta“, rekao je Savanović za list „Sport“.

Informacija da neće biti u avionu za Madrid zatekla ga je dok je sa porodicom kretao na odmor, sa kojeg je planirao da se vrati do 9. jula i početka priprema, verujući da će biti među reprezentativcima.

„Jako sam razočaran zbog načina na koji sam saznao za ovu vest, a sve sam što sam imao – stavio sam u drugi plan kako bih reprezentaciji pružio maksimum…“, ipak bira reči Savanović.

Kao razlog za „precrtavanje“ Duška Savanovića sa spiska, selektor Đorđević je naveo želju da ukaže priliku mlađim igračima, ali i to što „Savanović nije pružio impresivnu sezonu u Turskoj“.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter