0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Nikolić dobija iskusno pojačanje: reprezentativac Slovenije stiže u Humsku

Objavljeno: 02.07.14 u 10:19

Fudbalski klub Partizan na svoj radar postavio je reprezentativca Slovenije, Branka Ilića, koji bi vrlo lako mogao da postane novi igrač crno-belih.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Kako se šuška, ovaj transfer je rezervna varijanta za upravo tima iz Humske. Crno-beli će pozvati Ilića, momka koji igra na poziciji štopera, ukoliko im propadnu pregovori sa Nikolom Vujadinovićem.

A kako stoje stvari – fijasko u pregovorima sa Vujadinovićem je već viđena stvar. Naime, prema informacijama sa priprema crno-belih u Sloveniji, Vujadinović je suviše skup za rukovodstvo crno-belih, oko kog se bore veliki klubovi iz Turske, koji mu nude mnogo veću platu od one koju ima u Šturmu što je oko 230.000 evra po sezoni.

Upravo zbog toga čelnici Partizana smatraju da je Branko Ilić, koji je slobodan igrač, i koji je prošle sezone branio boje Hapoela iz Tel Aviva – daleko realnije rešenje, prenose „Novosti“.

Brako Ilić, inače 33-godišnji igrač, je u svojoj karijeri nastupao za Olimpiju, Domžal, Betis i Lokomotivu iz Moskve. Za „zmajčike“ je do sada upisao 46 utakmica.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter