0
Ostali sportovi

Marko Ćuk zvanično u Radničkom. Vasović: Zloković Verovatno odlazi (VIDEO)

Objavljeno: 02.07.14 u 16:56

Od danas je i zvanično Marko Ćuk igrač Radničkog iz Kragujevca, vicešampiona Evrope i Srbije.

„Drago mi je što ću naredne sezone biti u Radničkom, ekipi koja je za kratko vreme postala gigant u svetu vaterpola. U prošloj sezoni nisu imali malo sportske sreće da osvoje Ligu šampiona, a ja ću dati sve od sebe da klub ostvari zacrtane ciljeve“, rekao je 31-godišnji Ćuk.

Ćuk je ponikao u Vojvodini iz rodnog Novog Sada, a ubrzo zatim prešao je u Partizan, odakle je 2007. otišao u italijansku Ortidju.

Posle toga je pet sezona branio boje španskog Sabadelja, a potom u ruskom Sintezu, Itihadu iz Saudijske Arabije i Sen Džulijenu sa Malte.

Sport vaterpolo waterpolo partizan liga sampiona champions league

Sportski direktor Radničkog, Jugoslav Vasović, istakao je da je igrač kao Ćuk nedostajao klubu u nekim utakmicama prošle sezone.

„Kao klub želimo da napravimo makar jedan korak više sledeće sezone, da osvojimo bar jedan trofej. Očekivanja u Radničkom su uvek najviša. Ćuk je tek prvo pojačanje, biće ih još. Neki igrači su već napustili Radnički, Filipović, Burić i Korolija su već potpisali za druge timove, a najverovatnije će otići i Zloković“, naveo je Vasović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter