0
Domaći fudbal

Katai: Niko me iz Zvezde nije zvao

Objavljeno: 02.07.14 u 09:31

Ekipa Crvene zvezde vredno radi tokom ovog prelaznog roka, a ime Aleksandra Kataia dovodilo se u vezu sa timom s Marakane.

katai

Novo rukovodstvo crveno-belih na čelu sa Zvezdanom Terzićem pred sobom ima izuzetno tešku misiju da se izbori sa najvećim problemima u klupskoj istoriji.

Odlazak Darka Lazovića je, kako stoje stvari, već gotova stvar, jedino je pitanje gde će nastaviti karijeru. Prema najnovijim informacijama, to bi mogao da bude belgijski Standard.

Već nekoliko dana kroz fudbasku čaršiju se množe priče o navodnoj želji uprave tima iz Ljutice Bogdana da na „pašnjak“ Marakane dovedu bivšeg mladog reprezentativca Srbije, Aleksandra Kataija.

Ovaj fudbaler navale, koji trenutno ima ugovor sa Olimpijakosom, uprkos svim natpisima medija, tvrdi da do sada nije imao bilo kakvih kontakata sa rukovodstvom beogradskih crveno-belih.

„Niko iz Zvezde me nije zvao. Ni menadžer mi ništa nije pominjao u vezi sa Crvenom zvezdom“, kaže Katai.

Ipak, ovaj momak ne isključuje mogućnost da želja najtrofejnijeg srpskog kluba postoji i da taj klub možda intenzivno radi na njegovom dolasku, ali bez njegovog znanja:

„Postoji mogućnost jedino da Zvezda pregovara direktno sa Olimpijakosom, ali ja o tome, zaista, ne znam ništa“, poručio je ovaj igrač koji se nakon odlaska u Grčku već vraćao u Srbiju u svojstvu pozajmljenog igrača.

Istina, u matičnu Vojvodinu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter