0
Fudbal

Nejmar: Plakao sam od sreće posle meča sa Čileom, želim titulu!

Objavljeno: 01.07.14 u 16:57

Reprezentativac Brazila Nejmar rekao je ga ne zanima nagrada Zlatna kopačka, koja se dodeljuje najboljem strelcu šampionata, već titula prvaka sveta.

Krilni napadač Barselone je do sada postigao četiri gola, baš kao Argentinac Lionel Mesi i Nemac Tomas Miler, dok je na prvom mestu Kolumbijac Hames Rodirgez sa pet pogodaka.

nejmar-brazil-hrvatska

„Ne želim da budem najbolji igrač ili strelac prvenstva, jedino što me zanima je da osvojim titulu prvaka sveta. To je nešto o čemu sanjam, nije važno kako, bitno je samo da se desi. Želim da pomognem mom timu na sve načine, ne samo postizanjem golova“, rekao je Nejmar.

Brazil je u osmini finala pobedio Čile posle penala i prošao u narednu rundu takmičenja gde ga čeka Kolumbija.

„Znali smo da igramo protiv velikog tima, ali nisam osećao strah. Patili smo na meču protiv Čila, na kraju se sve dobro završilo. Posle utakmice sam plakao od sreće. Želja za pobedom i prolaskom u četvrtfinale je bila ogromna, ništa slično nisam doživeo u fudbalu“, dodao je Nejmar.

Reprezentacija Brazila u četvrtfinalu Mundijala sastaje se sa Kolumbijom, taj meč igra se u petak u Fortalezi.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter